top of page

Blomster

Vi er stolte av vårt samarbeid med A. Jensen Blomster.

Når en partner, venn eller slektning har gått bort er en siste hilsen med blomster en vakker og tradisjonell måte å ta farvel på. Blomster skaper en vakker og verdig ramme rundt seremonien.  De bekrefter omtanke og gir trøst til de etterlatte.

Rammene rundt gravferd er i forandring. Vi ser et større ønske om at seremoniene skal gjenspeile avdødes livshistorie, vise dens interesser og personlighet. Blomster har lang tradisjon ved gravferd og brukes nå i enda større grad for å skape vakre, verdige og personlige rammer. Blomstene du gir ved gravferd er din siste hilsen til avdøde. Gjennom valg av blomstersorter, farger, form og komposisjon kan våre erfarne blomsterdekoratører hjelpe deg å uttrykke det du vil si – med blomster.

Det kan være vanskelig å vite hvilke blomsterarbeid man skal velge. Ta gjerne utgangspunkt i farger eller utrykk som beskriver den avdøde for å få en personlig avskjed, eller å ut fra preferanser den avdøde hadde.  Kistedekorasjonen er gjerne fra de aller nærmeste.  Gode venner, familie eller andre nære forbindelser går sammen og velger kranser. Bårebuketter sendes gjerne når man er alene eller færre om å sende denne hilsenen, eller om an ønsker en enklere hilsen.

 

A. Jensen Blomster er en del av Interflora, og lager en rekke standarddekorasjoner.  Men de leverer først og fremst — med sine faglærte blomsterdekoratører — personlig tilpassede kranser, hjerter, buketter og dekorasjoner.  Dette er grunnen til at vi har valgt dette firmaet som vår foretrukne leverandør.  Her viser vi deg et lite utvalg av deres spesialkomponerte dekorasjoner.  Klikk her for å besøke deres nettsider.

Kistedekorasjoner.

Hjerter.

Kranser.

Buketter, urnedekorasjoner og annet