top of page

Blomster

IMG_2914.jpg

Blomster bekrefter omtanke og gir trøst til de etterlatte.

Når en partner, venn eller slektning har gått bort er en siste hilsen med blomster en vakker og tradisjonell måte å ta farvel på. Blomster skaper en vakker og verdig ramme rundt seremonien.  

Rammene rundt gravferd er i forandring. Vi ser et større ønske om at seremoniene skal gjenspeile avdødes livshistorie, vise dens interesser og personlighet. Blomster har lang tradisjon ved gravferd og brukes nå i enda større grad for å skape vakre, verdige og personlige rammer. Blomstene du gir ved gravferd er din siste hilsen til avdøde. Gjennom valg av blomstersorter, farger, form og komposisjon kan våre erfarne blomsterdekoratører hjelpe deg å uttrykke det du vil si – med blomster.

Det kan være vanskelig å vite hvilke blomsterarbeid man skal velge. Ta gjerne utgangspunkt i farger eller utrykk som beskriver den avdøde for å få en personlig avskjed, eller å ut fra preferanser den avdøde hadde. Finnes ingen slike føringer, velger man helt enkelt blomster man selv synes er vakre. 

 

Kistedekorasjonen er vanligvis fra de aller nærmeste.  Gode venner, familie eller andre nære forbindelser går ofte sammen og velger kranser. Bårebuketter sendes gjerne når man er alene eller færre om å sende denne hilsenen, eller om man ønsker en enklere hilsen.

 

Vår florist er A. Jensen Blomster, som er en del av Interflora. Her viser vi deg et lite utvalg av deres spesialkomponerte dekorasjoner. Dekorasjonene fåes i ulike størrelser, og prisen blir i henhold til ønsket størrelse.

bottom of page