top of page

Personvern, sikkerhet og informasjonskapsler.

▶︎ Sikkerhet og beskyttelse av våre besøkendes data er av høyeste viktighet for oss.  Dine data blir lagret bak en sikker brannmur.

 

▶︎ Nettsideplattformen vi bruker er ISO 27001 og ISO 27018-sertifisert.  

 

▶︎ SSL-sertifikat (se nettadressen vår (https)) sørger for å kryptere informasjonen som sendes mellom din nettleser og vår nettserver. Dette beskytter deg og oss fra blant annet hackere, som ellers ville kunnet stjele informasjonen som sendes mellom nettsiden vår og deg.

▶︎ Kryptering med TLS 1.3, Krypterer dine og våre data, dine ved å bruke de nyeste bransjestandardprotokollene for å holde informasjonen vi utveksler trygg.

Vi mottar, samler og lagrer all informasjon som du legger inn på vår eller gir oss på annen måte.  I tillegg lagrer vi din Internet Protocol (IP) adresse på datamaskinen du bruker til å besøke nettsiden, samt informasjonskapsler (cookies).  Vi kan også bruke programvare til å måle og samle informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.  Dette for eksempel responstid på sider, tidsbruk på sider, interaksjon på sider og på hvilket vis det navigeres vekk fra sider.  og lignende teknologier for å muliggjøre tjenester og funksjonalitet på siden vår, og for å forstå din samhandling med vår tjeneste. Ved å klikke på godta på varselet når du først besøker siden bår, samtykker du til vår bruk av slike teknologier for markedsføring og analyser.

 

Dette gjør vi for å:

1)  Tilby og gjennomføre tjenestene vi tilbyr

2)  Tilby kunder kundeservice

3)  Å sørge for at nettsidene er sikre å bruke

4)  Å overvåke og analysere ytelse, drift og effektivitet på nettplattformen

5)  Kunne kontakte kunder og besøkende med generelle eller kundespesifikke henvendelser.

6)  Lage statistikk og annen ikke-personlig informasjon som vi eller våre samarbeidspartnere kan bruke for å tilby og forbedre våre respektive tjenester

 

Vi kan måtte kontakte deg for å informere om forhold angående ditt kundeforhold, for å løse problemer, for å kreve inn betaling, for å gi informasjon om tjenester eller vår forretning generelt, eller av annen grunn fordi våre avtalevilkår, gjeldende lover, forordninger eller annen avtale vi har med deg skulle tilsi det.  Av overnevnte grunner kan vi kontakte deg via e-post, telefon, SMS eller brevpost.  Kontakter du oss via sosiale medier vil vi svare deg via samme kanal.

 

Du kan når som helst be om innsyn, endring og/eller sletting av alle dine personlige data lagret hos oss ved å sende en e-post til:  post@bjorgvin-b.no

 

Vi forbeholder oss retten til å endre våre avtalevilkår uten forvarsel. 

 

Du har rett til å klage til Datatilsynet på behandling av personopplysninger i strid med reglene.   

 

Når du besøker nettsiden vår, bruker vi informasjonskapsler (cookies) som lagres midlertidig eller permanent på din enhet. 

bottom of page